Ilmanvaihtopalvelut

Karkkila, Lohja, Vihti, Saukkola ja Nummi

Ilmanvaihtopalvelut

Ilmanvaihto kannattaa tutkituttaa heti, mikäli asunnossa on huono ja tunkkainen ilma. Ilmanvaihtokanavien säädöt ja huollot kuuluvat palveluideni kirjoon. Ilmanvaihtokanavat tulisi tarkastaa parin vuoden välein ja puhdistaa omakotitaloissa ja rivitaloissa 7-10 vuoden, isommissa taloyhtiöissä ja yrityksissä 5-10 vuoden välein käytettävästä ilmastonvaihtojärjestelmästä riippuen.

IV-puhdistukset ja säädöt

Teen IV-puhdistuksia ja säätöjä ensisijaisesti omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin, mutta kaluston salliessa myös suurempiin rakennuksiin. Kauttani hoituu myös IV-laitteiden huolto, suodattimien vaihdot ja ilmamäärämittaukset.

IV-puhdistuksen hyödyt

Ilmanvaihtokanavista huolehtiminen takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman, mikä puolestaan edesauttaa paremman vireystason ylläpitämistä. Huonolla sisäilmalla voi olla vakavia vaikutuksia terveyteen. Yleisimpiä terveyshaittoja ovat väsymys, jatkuva nuha ja allergia. Pahimmillaan pitkäaikainen alttius huonolle sisäilmalle voi johtaa astman kehittymiseen. 

IV-järjestelmistä huolehtiminen parantaa myös paloturvallisuutta ja vähentää kosteusvaurioiden riskiä. Ilmanvaihtojärjestelmät kannattaa myös tarkistuttaa, jos epäilette homevaurioita tai epäilette sisäilmanlaadun olevan huono.

Ilmanvaihtokoneiden tarkistus ja huolto saneerauskohteisiin

Hyvä ilmanvaihto varmistaa, että asunnossa tai toimitilassa on hyvä ja puhdas ilmanvaihto. Kauttani onnistuvat myös IV-järjestelmien puhdistukset, huollot sekä moottoreiden vaihdot. Saneerauskohteitani ovat pientalojen ilmanvaihtokoneet, omakotitalojen tulo-/poistoilmakoneet sekä kerrostalojen ja rivitalojen huippuimurit.

Soita